Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ridgit: bdsm eyes speckcase-p176454561686420926envin 400

A bejegyzés

ez meg az

Már minden túl világos,
Sötétíts el szívem,
Hogy még hihessek én
valamiben.

Csak át ne látnék rajtad,
Úgy mint egy szakadt szitán,
Csak ne lennék ilyen,
Kis észkombájn.

Elveszteném az eszem már,
Mert a szív úgy fáj,
Ilyen IQ-nál.
Inkább lennék a kis butád,
Aki felnéz rád.

Csak egyszer úgy hazudnál,
Hogy nem ordít rögtön, hol a csel,
Kiszúrom könnyedén,
Hol szúrtad el.

Én nem tehettem róla,
Hogy így megvert
Az a csúnya ég,
Bár boldogan lennék,
Drágám, nálad hülyébb.

Elveszteném az eszem már,
Mert a szív úgy fáj,
Ilyen IQ-nál.
Inkább lennék a kis butád,
Aki felnéz rád.

(Hrutka Róbert - Harmat Gábor)

_______________________

Mondd, ki lesz rab,
S ki marad szabad
Ha minden lánc és kötél szakad?
Lakat alá teszel,
S foglyom leszel!
Börtönbe zúgsz, ha belém esel.

Tárt kapuk várnak,
Tárt karok zárnak,
Puha párnák erősebbek nálad.
Selymes ketrec,
Mást nem tehetsz.
Maradsz, mert bármikor elmehetsz.

Ne tőlem kérdezd rabok legyünk-e vagy szabadok
Ha börtön a szerelem, a rácsra szavazok!
Selymes ketrec,
Mást nem tehetsz

A vágyak rabja leszel, mert a vágyak szabadok.
Meg kaphatsz mindent, de a börtönőröd maradok!

Elvesztél már!
Puha párna vár!
Szabadságba zár!

(Hrutka Róbert - Harmat Gábor)

 

_______________________

 

„Mindenekelőtt a szerelem két ember közös élménye – de az a tény, hogy közös élmény, még nem jelenti, hogy egyforma élmény mind a két ember számára. A szerelmes és a szeretett személy különböző égtájakról jönnek. A szeretett személy gyakorta csak kiváltója annak a felhalmozódott szerelemnek, ami addig a pillanatig mozdulatlanul lappangott a szerelmesben. S valahogy minden szerelmes tudja ezt. Érzi a lelkében, hogy szerelme magányos érzés. Új, különös magányban találja magát, s ettől az érzéstől szenved. Így hát a szerelmes csupán egyvalamit tehet: tőle telhetően őriznie kell magában szerelmét, egy egész új világot kell teremtenie – egy feszült, különös, önmagában teljes világot.”

(McCullers) 

 

_______________________

 

"Általam vagy, mert meg én láttalak
S régen nem vagy, mert már régen nem látlak."

(Ady)

Indafotó képek

Friss topikok

Szajhaságom története 2. - Valódi kurva

2014.08.28. 09:14 | ridgit | 2 komment

"Akkor most mi az ábra...?

Leszopsz. Az mondjuk 25-30 perc... Feltéve, ha elég ügyes vagy és jól

csinálod annyira, hogy ne akarjak minél hamarabb elélvezni. Ezért

vegyek ki két órára egy lakást? (Rövidebb időre nem lehet.) Másfél

óráért fizessek feleslegesen...? Nem lehet baszni, nem lehet

ujjazni... Egyáltalán le akarsz vetkőzni? Gondolom, azért a cicijeidet

engeded megfogni, meg a pinádat is meg lehet nézni (ha megbaszni nem

is)... Lehet, hogy mást kellene keresned. Én egy gyors szopásnál több

szolgáltatást várok a pénzemért!!!

A kérdés az, hogy ér-e annyit EGY szopásod, amennyit neked adok + a

lakás bérlése...? Az, hogy lenyeled a gecimet, az jó, azt nem

mindegyik kúrva vállalja be. De szopás és szopás közt óriási

különbségek vannak!!! Az számomra még nem igazi szopás, hogy a szádba

veszed a faszomat és szopod... Elég gyakorlott vagy az ilyen

játékokban? Tudod, hogy kell egy ágaskodó faszt úgy leápolni, hogy

minél kellemesebb legyen a gazdájának...? Még egyszer: én nem arra

hajtok, hogy a szádba vedd a farkam, szopd egy kicsit, elélvezzek,

aztán mindenki megy, a maga dolgára. Tudsz-e olyat nyújtani, ami

megéri, hogy pénz adjak ki rád - ez a kérdés!"

Ilyen levelek után indultam neki a mai találkozónak. Féltem, hogy mi lesz. Olyan agresszívnek tűnt. Majdnem elsőre megtaláltam a helyet. Ilyen még sosem történt velem. Annyira tehetségesnek éreztem magam, hogy az valami fantasztikus. Fel kellett mennem a 6. –ra, át egy csomó ajtón, és bekopogni valahová. Féltem, hogy jó helyen vagyok-e.. és ki lesz a másik oldalon. Ez főleg akkor jutott eszembe, mikor a kopogásra csak úgy kinyílt az ajtó, mint egy béna horrorban. De aztán megjelent a férfi is. Rövid csevej után meg kellett szabadulnom a ruháimtól. Ez nagyon nem tetszett. Mustrálgatott és fogdosott, próbálgatott. Markolászta a melleimet… le kellett ülnöm, és széthúzta a puncim… Szenvtelen volt, mint egy kicsit perverz orvosnál. Nem tartott soká. Dicsért, azt mondta tetszik neki, amit lát.

A kezembe kellett vennem a farkát. Ő tovább fogdosott, majd kért, hogy vegyem be. Elé térdeltem és elkezdtem szopni. Azt mondta, hogy igazán jó. Megkértem, hogy készítsen videót, de technikai problémák adódtak, így csak egy kép készült.

Lefeküdt, elhelyezkedett, én pedig a földön térdelve kényeztettem. Igazán belemerültem…

Egy kis szünetet tartott… ő is azt mondta, amit tegnap is hallottam már. „Te tényleg szereted a faszt!” Azt mondta, hogy nagyon élvezi, amit csinálok, és egyáltalán nem érezni, hogy kényszer miatt csinálnám.

Tovább szoptam. Igazán fellelkesítettek a dicsérő szavak. Fogdosta a fenekemet, a combomat, de sajnos ennél a résznél feltűnt neki, s meg is jegyezte, hogy iszonyúan benedvesedtem… ez sajnos egyfajta biztatásként értelmezte. Simogatni kezdte a lucskos pinámat. Már ez sem nagyon tűnt olyannak, ami belefér a fogdosás kategóriájába, de utána belém dugta az ujját is. Néhány pillanatig megfordult a fejemben, hogy nem szólok semmit… nagyon szerettem volna elélvezni. De végül elhúzódtam, és közöltem, hogy ezt nem szabad. Nem erősködött.

Szoptam még egy darabig, majd arra kért, hogy verjem ki neki. Még sosem csináltam ilyet… mármint végig. Tetszett neki, hogy „ő veszi el a kezem szüzességét”. Vertem és nyalogattam, nyálaztam közben. Úgy tűnt nagyon élvezi. Az arcomba lövellt a geci… a szememre, a számra, a karomra, a melleimre… az ő mellkasára, a karjára… rengeteg volt. Ez egy nagy újdonság volt számomra. Általában nem is látom a spriccelést… csak érzem. Letisztogattam a nyelvemmel az elernyedő faszt is.

A rövid együtt töltött idő alatt viszonylag sokat beszélgettünk. Gyomorforgatóan bűbájos voltam. De sikerült lekenyerezni. Azt mondta tetszik neki, mikor mosolygok, és ha nevetek az még jobban. Felajánlotta, hogy levelezzünk többet és mélyebben. Azt mondta, legközelebb nagyon alaposan ki akar nyalni. Persze mondtam, hogy egyrészt ezt nem lehet, másrészt pedig nem is szeretem.

Azt mondta szeretne megismerni, mert érdekes vagyok. És hogy szerinte szerencsém van, amiért vele találkoztam… Gondolom arra értette, hogy nem lett volna nehéz visszaélnie a helyzettel.

Várja a folytatást és nagyon elégedett volt.

Sietősen öltöztem fel. Csupa lucsok voltam. Odafelé hosszúnak tűnt az út, de visszafelé túl rövid. Minden lépésnél éreztem, hogy egy faszszopó kurva vagyok. A tegnapi óta fájnak az ajkaim, mert egy kicsit beleharaptam belülről. Tegnap is igazán felizgultam attól, hogy szájba baszott ringyó lettem. De a mai győzött. Azon gondolkodtam el merem-e mondani Önnek mindezt… és hogy nem azt várja-e, hogy szenvedjek, vergődjek és ellenkezzek… én meg helyette igazán kurva vagyok. Vidáman sétáltam az utcán… emberekre mosolyogtam… minden, amit láttam viccesnek tűnt. „Te tényleg szereted a faszt!”... Néhány órára olyannak éreztem magam, mint ahogy az a férfi mondta. Érdekesnek, szépnek, faszimádónak, jól szopó ribancnak. És bár fájóan lüktetett a pinám, büszke voltam arra is, hogy elhúzódtam. Olyan volt, mintha nem lenne közöm a testemhez, mert az az Öné. Ön dönti el, mire használhatják, akik bérbe veszik.

 

Azt hittem sohasem fogom élvezni többé a szopást. Azt hiszem, hogy tévedtem.

 

Címkék: kurva bdsm szolgálat szajha igaz történet orális szex

A bejegyzés trackback címe:

https://ridgitkutat.blog.hu/api/trackback/id/tr426639599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem kereste 2014.09.12. 13:00:52

Látom, nagyon büszke vagy arra, hogy egy „faszszopó kurva vagy”, hogy „felizgulsz és csupa lucsok vagy attól, hogy szájba baszott ringyó lettél”, de ki kell ábrándítsalak, nem tudsz te semmit sem felmutatni a testeden kívül (aminek a minősége csak romlik idővel), mindössze egy szánalmas véglény, egy emberi hulladék vagy.
Azt viszont el kell ismerni, hogy legalább ŐSZINTE ribancként mutatkozol be. Ismerek olyat, aki „tényleg szereti a faszt”, akárcsak te, de eszelősen tagadja, hogy „faszimádó, jól szopó ribanc” lenne, pedig ugyanolyan büdös kurva, csak még magának sem meri bevallani, inkább eljátssza a szende kislányt. Skizofrén, pszichopata ribanc az ilyen, aki átveri a férfiakat, mert pontosan tudja, hogy amint megismerik valódi énjét, azonnal lapátra teszik. Kinek kell egy olya ribanckurva hosszútávra, aki több faszt fogott, mint kilincset. Nos az ilyen hazug ribancok a gödör legalján úszkáló fostengert képezik, ennél még az útszéli kurvák is tisztességesebbek, mert ott is őszinte az üzlet.
Egyszóval nem vagytok ti mások, mint 3D-s ürítő-edények, akik kb. annyit érnek, mint a NEXT gomb a pornóoldalakon. Aztán majd amikor rengeteg férfi használt el benneteket, akkor fogtok feleszmélni, hogy a kutyának nem kelletek többé, és rájöttök, hogy talán nem így kellett volna élni. Addig viszont élvezhetitek a nyomorúságos életeteket.
Mindenki a saját sorsának a kovácsa. Hát akkor kovácsoljatok serényen, ribancok. :D
süti beállítások módosítása